Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25
Halal Black Angus tri-tip uit Australië

Recept: Black Angus tri-tip uit Australië

Halal Black Angus tri-tip uit Australië is een populaire en smaakvolle stuk vlees voor vele barbecue-liefhebbers. Dit stuk vlees is afkomstig van de onderste buik van het rund en bevat veel smaak en malsheid. Hieronder vind je een recept voor een heerlijke Halal Black Angus tri-tip uit Australië .

Ingrediënten:

 • 1 kilogram black angus tri-tip
 • 2 eetlepels olijfolie
 • 2 theelepels gerookte paprika
 • 2 theelepels knoflookpoeder
 • 1 theelepel gedroogde tijm
 • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
 • Zout en peper naar smaak

Instructies:

 1. Verwarm de grill of oven voor op 200 graden Celsius.

 2. Maak een marinade door de olijfolie, gerookte paprika, knoflookpoeder, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom te mengen.

 3. Leg het stuk tri-tip in de marinade en zorg ervoor dat het stuk vlees helemaal bedekt is met de marinade. Laat het stuk vlees minimaal een uur in de marinade zitten, maar het is het beste om het een nacht te laten marineren.

 4. Haal het stuk tri-tip uit de marinade en leg het op de grill of in de oven. Rooster het stuk vlees ongeveer 15 tot 20 minuten aan elke kant, of totdat het een interne temperatuur van 56 graden Celsius heeft bereikt.

 5. Laat het stuk tri-tip 5 minuten rusten voordat je het opdient. Snijd het in dikke plakken en serveer met een kant-en-klare salade, aardappelen of rijst.

Met deze recept kun je een heerlijke en smaakvolle Halal Black Angus tri-tip uit Australië op tafel zetten. De combinatie van de marinade en de malsheid van het vlees zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring. Enjoy!

Charif Eddini

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.