Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25

Veelgestelde vragen

1.1 Bezorgen jullie in heel Nederland?

Onze bestellingen worden bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.


1.2 Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben op het moment van bezorgen?

Mocht het voorkomen dat je niet thuis bent op het moment van bezorgen, dan zal onze bezorgdienst Trunkrs jouw pakketje bij de buren afleveren. De bezorger zal hen erop wijzen dat er gekoeld voedsel in het pakket zit. Je ontvangt een melding dat het pakket bij de buren is afgeleverd via de Track & Trace & via de e-mail. 


1.3 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als je voor 10:00 uur besteld, is het dezelfde avond in huis! (op de aangeven bezorgdagen). Je kunt ook tijdens het bestelproces aangeven op welke dag je je bestelling graag bezorgd wil hebben. Let op: in de periode van Black Friday t/m Oud en Nieuw wordt de uiterlijke besteltijd met één uur vervroegd naar 09:30 uur dit i.v.m. de drukte. 

De bestellingen worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 17:00 en 22:00 uur (met uitzondering van feestdagen) met Trunkrs bezorgd. Je ontvangt rond 16.00 uur vanuit Trunkrs een tijdsvenster waarbinnen geleverd zal worden.

Met de toegezonden Track & Trace gegevens kun je gemakkelijk online het pakket volgen. Eventuele aflever instructies aan de chauffeur kun je via een live-chat of via de klantenservice van Trunkrs doorgeven. Alle vragen over bezorging van je pakket, kun je stellen aan de klantenservice van Trunkrs als je eenmaal je Track & Trace hebt ontvangen. 


1.4 Kan ik mijn bestelling ook bij jullie afhalen?

Natuurlijk is het mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in Stompwijk! Kies bij verzendmethode voor optie 'afhalen'. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, kun je meestal de bestelling binnen één uur ophalen. Graag vooraf je bestelling via de website afrekenen, dit betreft een afhaallocatie en geen fysieke winkel.

Afhalen kan van woensdag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Bij aanvullende vragen kun je contact opnemen met het team van Premium Halal Meat. Je kunt ons bereiken op +31(0)70-208 9099, via de chat of stuur een mailtje naar info@halalmeat.nl.


1.5 Bezorgen jullie ook in België?

Wij bezorgen ook in België. Wij bezorgen in heel Vlaanderen! Wij bezorgen niet in Wallonië. Je kan je pakketje in de middag verwachten. Bestel je voor meer dan €75.-? Dan wordt je bestelling gratis verzonden. Als je voor minder dan €75.- bestelt, zijn de verzendkosten €9,95.-


1.6 Wat als mijn pakket niet geleverd wordt?

Jouw pakketje wordt bezorgd met onze bezorgdienst Trunkrs. Trunkrs garandeert dat er 99% juist en tijdig afgeleverd wordt, maar het kan natuurlijk voorkomen dat het een keertje misgaat.

Indien er in de route van de bezorger iets mis gaat, komt het pakket terug naar het verzamelpunt van Trunkrs en worden de bestelling gekoeld of diepgevroren bewaard. De volgende dag wordt dan alsnog het pakket aangeboden, in het weekend komt het pakket retour.

Heb je nog vragen? Schroom je niet en neem telefonisch contact met ons op via+31(0)70-208 9099 of stuur een mailtje naar info@halalmeat.nl.


1.7 Wat als mijn pakket kwijt is?

Is jouw pakket kwijt? Geen paniek, via de Track&Trace van Trunkrs (die je ontvangen hebt via de e-mail)  kun je gemakkelijk een chat starten met de klantenservice, zij kunnen zien waar jouw pakket is. Mocht je er niet met hun uitkomen neem dan contact met ons op. Wij zullen dan samen met onze bezorgdienst een onderzoek starten. Ook zullen wij met een passende oplossing komen. 


1.8 Hoe kan ik betalen?

Er kan betaald worden met alle grote betaalsystemen. Onder andere: iDeal - Creditcard - Klarna (Achteraf Betalen) Mastercard - Visa - Amex - Bancontact


1.9 Mijn betaling is mislukt? 

Is jouw betaling mislukt, probeer dan een andere betaalmethode. Mocht het alsnog niet lukken, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen dan met jouw meekijken en kijken of we het probleem direct kunnen verhelpen. 


1.10 Ik ben op zoek naar een bepaald product, maar jullie hebben het niet in het assortiment. Kan ik dit toch bestellen?

Ben je op zoek naar specifiek product en kun je het niet terug vinden op de webshop? Dan kan je altijd contact met ons team opnemen via+31(0)70-208 9099 (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur) of stuur een mailtje naar info@halalmeat.nl. Het is voor ons mogelijk bijna elk denkbaar vleesproduct te leveren.


1.11 Wat zijn de verzendkosten die jullie berekenen?

Bestellingen vanaf €75.- worden kosteloos bij je thuis geleverd. Bestel je onder de €75.-? Dan zijn de verzendkosten €9,95. 

 

1.12 Hoe is het vlees verpakt?

De meeste producten zijn vacuüm verpakt. Dit houdt in dat de lucht en daarmee ook de zuurstof wordt onttrokken aan de verpakking. Hierdoor is het mogelijk dat de kleur van het vlees verandert. Wanneer je de verpakking opent, krijgt het zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Dit is een volkomen natuurlijk proces en zorgt ervoor dat het product langer vers blijft. 


1.13 Kan reeds ontdooid vlees nog worden ingevroren?

Zodra het vlees is ontdooid, raden wij aan dit binnen 3 dagen te consumeren. Opnieuw invriezen is niet mogelijk als een product volledig ontdooid is. Is de kern nog bevroren, dan kun je deze zeker nog in de vriezer bewaren.


1.14 Ik kan het product wat ik zoek niet vinden?

Wij streven er naar om ons assortiment uit te breiden. Mocht je het product waar je naar op zoek bent niet vinden neem dan contact met ons op. Wij zullen dan kijken of het mogelijk is om het aan ons assortiment toe te voegen.  


1.15 Waarom verschilt de houdbaarheid van de originele verpakking met de houdbaarheid van Premium Halal Meat?

De houdbaarheid gegeven in de verpakking van de grotere stukken vlees is langer dan de houdbaarheid die wij als Premium Halal Meat meegeven. Dit komt omdat de houdbaarheid in de verpakking gebaseerd is op een bewaartemperatuur van 0°C. Bij de meeste mensen thuis is de temperatuur van de koelkast zo'n 4°C. Dan geldt deze houdbaarheid niet meer. Wij adviseren bij deze bewaartemperatuur een andere houdbaarheid. Ons advies is om altijd de houdbaarheid aan te houden die Premium Halal Meat op de verpakking aangeeft.


1.16 Hoe wordt mijn bestelling ingepakt?

Jouw bestelling wordt bezorgd door onze bezorgdienst Trunkrs. We pakken jouw bestelling in in de EcoCoolBox. Dit is een duurzame koelbox, gemaakt van 100% papier en van gerecycled karton. Deze speciale koelbox is ontworpen om het vlees meer dan 10 uur in perfecte conditie te vervoeren. De box kan je volledig meegeven met het oud-papier! 

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina verpakken en verzenden.


1.17 Zijn de prijzen per stuk of per kilo?

De prijzen zijn altijd per stuk. We hanteren prijzen per circa gewicht. Houd er rekening mee dat het ene product net iets zwaarder kan zijn dan het andere.


1.18 De vacuüm verpakking is niet meer intact, wat nu?

Als een product diepgevroren is, kunnen er scherpe randen ontstaan. De scherpe randen kunnen tijdens het transport andere verpakkingen of zichzelf, lek prikken. Dit is helaas niet te voorkomen. Wij zorgen er wel voor dat alles goed vacuüm is verzonden. Het heeft geen invloed op de kwaliteit als een verpakking lek raakt. We raden aan om het in huishoudfolie in te pakken als je het nog voor langere tijd wilt bewaren. Houd er wel rekening mee dat bij het ontdooien er vleessappen makkelijker uit kunnen lopen.
 

1.19 Worden alle producten diepgevroren geleverd?

Bijna al onze producten worden diepgevroren geleverd. Het kan voorkomen dat u bepaalde producten, zoals kip producten of ribeye stuk vers geleverd krijgt. Indien het om een vers product gaat, dan staat dit netjes aangegeven op het etiket van het product. 

1.20 Waarom kiezen jullie voor diepgevroren levering?

De producten van Premium Halal Meat komen dagelijks vers binnen en worden vervolgens direct op -18 graden quick frozen ingevroren. Op deze wijze behoudt het haar kwaliteit en versheid. Er gaat op internet fora rond dat ingevroren vlees niet goed is voor de producten. Dit zijn fabels, als het op de juiste wijze gedaan wordt dan is het juist goed voor de kwaliteit.

1.21 Zijn alle producten van Premium Halal Meat biologisch?

Al onze vleesproducten zijn van premium kwaliteit en bevatten geen hormonen en/of antibiotica's. De dieren hebben een beter leven gehad en leven puur natuur.  Niet al onze producten zijn 100% biologisch. In Nederland gelden er strikte richtlijnen voor het label biologisch. Binnen het assortiment van Premium Halal Meat zijn de Biologische Polderhoen Kip producten 100% biologisch en hebben het SKAL certificaat. 

1.22 Hoe oud zijn de Offerfeest Lammeren?

De Offerfeest Lammeren die wij aanbieden zijn conform Islamitische richtlijnen. De lammeren zijn ouder dan 6 maanden. Hier wordt strikt op toegezien. 

1.23 Wanneer worden de Offerfeest Lammeren geslacht?

De slacht vindt Insha'Allah op de eerste dag van het Offerfeest en na Salaat Eid. 

1.24 Zijn de producten op de website Premium Halal Meat halal?

Alle producten die Premium Halal Meat online aanbiedt zijn allemaal 100% halal. De producten zijn met veel zorg geselecteerd. Al onze leveranciers worden periodiek getoetst door onafhankelijke halal certificeringsinstanties. Bekijk hier al onze halal certificaten! 

1.25 Verkoopt Premium Halal Meat biologische vleesproducten?

Premium Halal Meat is erkent en geregistreerd door SKAL Bio Controle inzake het verkopen van biologische vleesproducten. Klik hier voor onze registratiebewijs.