Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25

Premium Halal Vlees voor Cateraars

Wilt u zich als cateraar onderscheiden van de rest door alleen nog maar het beste van het beste te serveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U zult uw klanten iets spectaculairs bieden. Iets wat de halal vlees eter nog niet eerder heeft ervaren. Het mooie is dat u als cateraar zo meerdere mensen kunt bedienen. Als u alleen rekening houdt met de niet-moslims, beperkt u zich. Echter als u uw aanbod van te voren heeft uitgebreid met halal vlees, zijn uw mogelijkheden oneindig. Het halal vlees kunt u dan aan zowel moslims als niet-moslims verkopen. De niet-moslims zal aan het vlees niet proeven of merken dat het halal is, behalve dat ze een zeer kwaliteit premium stuk vlees voorgeschoteld krijgen waar u zeker weten complimenten over zal ontvangen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan premium halal vlees. Met onze prachtige stukken gemarmerd halal vlees, zoals de halal Black Angus Rundvlees en ons Nieuw-Zeelands Lamsvlees tilt u uw gerechten naar een exclusief niveau. Mocht u een specifiek (niet te verkrijgen) stuk vlees willen, schroom dan niet om contact op te nemen; niks is onmogelijk bij Premium Halal Meat. Daarnaast zijn wij zelf ondernemers en weten we hoe belangrijk flexibiliteit is, mocht er op het laatste moment nog aanpassingen gedaan moeten worden dan denken we graag met u mee.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgen wij uw producten zo snel mogelijk aan u. Bestelt u voor 12 uur ‘s middags? Dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog! Bij specifieke wensen kunnen wij ook samen kijken naar een oplossing op maat. Denk hierbij aan voorgaren of gemarineerd aanleveren.

Het vlees van Premium Halal Meat is geschikt voor alle gelegenheden. Denk aan bruiloften, geboortefeesten, bedrijfsfeesten oftewel alle gelegenheden waarbij iets gevierd dient te worden. Neem vandaag nog contact op voor een offerte opmaat.