website
Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€7,62 €8,97
€5,38 €5,98

Over Premium Halal Meat

Het verhaal achter Premium Halal Meat

Welkom bij Premium Halal Meat, een droom die voor ons allen uitkomt. We zijn liefhebbers van het goede leven en kunnen genieten van heerlijk eten. Bij heerlijk eten hoort wat ons betreft ook een goed stuk kwalitatief vlees. Dit kwalitatief halal vlees konden we proeven bij enkele van onze lievelingsrestaurants, maar om nou elke dag uit eten te gaan is ietwat teveel van het goede nietwaar ;-). 

Vraag & Aanbod

Waarom kunnen we dat stukje kwalitatief en premium halal vlees niet terug vinden bij onze lokale (Islamitische) slagers? Geen idee, wellicht weten ze niet waar ze het vandaan moeten halen of is het een budgetkwestie. We waren jaloers op de authentieke Hollandse slagers die volop Australische Black Angus of Nieuw-Zeelandse lamsvlees verkochten en nog veel meer andere soorten premium vlees. Daarnaast werd de vraag naar hormoon en antibiotica halal vlees steeds groter en vooral naar biologische halal vlees.

Maar waar vraag is, moet wat ons betreft ook aanbod zijn. Er zijn genoeg moslims (en tevens niet-moslims, want die komen ook geregeld bij de Islamitische slagers) die ook willen genieten van dat een goed stuk premium halal vlees, maar dan graag ritueel-geslacht volgens de Islamitische wijze. Vanuit deze behoefte en enorme vraag uit de markt is dit online concept van Premium Halal Meat opgezet.

De oprichters

Premium Halal Meat is medio juli 2021 opgericht. De achtergrond van de founders en bedenkers van Premium Halal Meat is islamitisch en hebben zelf tegen de uitdaging van deze zoektocht van premium en kwalitatief halal vlees aangelopen. Met Premium Halal Meat maken we halal vlees voor iedereen toegankelijk en bereikbaar. Of je als particulier van topkwaliteit wilt genieten of als restaurant je doelgroep wilt verbreden zonder in te leveren op kwaliteit; voor beide werelden hebben we een oplossing. 

Breed assortiment

Bij Premium Halal Meat bieden we halal lamsvlees, halal rundvlees en halal kip aan. Al onze producten zijn van premium kwaliteit. Zo bieden we onder andere heerlijke halal Ribeye aan met een hoge marmering score, vers gemaakte Black Angus Burgers, Entrecote en biologische Polderhoen. Bekijk onze assortiment hier en geniet vandaag nog een heerlijk stukje premium halal vlees. 


Herkomst van onze halal vleesproducten

  • Graan gevoerde runderen (Black Angus) komen uit Australië 
  • Lammeren komen uit Nieuw-Zeeland 
  • Biologische (Polderhoen) Kippen komen uit Nederland
  • (Gildehoen) Kippen komen uit Nederland
  • Ambachtelijke Kalkoen / Kip Merguez worstjes komen uit Frankrijk

Halal gecertificeerd

Alle producten die wij als Premium Halal Meat leveren zijn zoals de naam al verklapt 100% halal en volgens de geldende richtlijnen goedgekeurd. Dit betekent dan ook dat er een duidelijke halal certificering aanwezig is. Hierdoor weet je zeker dat het dier geen stress heeft ervaren tijdens het slachtproces en daarnaast zijn de dieren niet in contact geweest met andere geslachte dieren. Tevens bloeden de dieren een geruime tijd, voordat er verder wordt gegaan met het slachtproces. Hierdoor is er geen bloed in ons vlees aanwezig. Klik hier om de halal certificaten in te zien. 
 

Langskomen of heb je nog vragen?

Naast onze snelle bezorgservice (voor 10:30 uur in de ochtend besteld, dezelfde dag in huis) geven we jou ook de mogelijkheid om (de bestelde) producten te komen afhalen of in onze winkel in Leidschendam. Lekker makkelijk voor een last-minute BBQ of voor de liefhebber om de unieke kwaliteit halal vlees van dichtbij te aanschouwen. Wij zijn van woensdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. De overige dagen is mogelijk op afspraak. 

Indien je vragen hebt over het halal vlees uit ons assortiment begrijpen wij dit volledig. Wij willen je dan ook benadrukken dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen indien je behoefte hebt aan meer informatie. Bel naar +31(0)70 208 90 99 of stuur een e-mail met je vraag door naar info@halalmeat.nl. Wij streven ernaar om al je vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat je geen verdere vragen zal hebben over het halal vlees uit ons assortiment.