Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25

Halal certificaten

Wij krijgen dagelijks vragen of de producten van Premium Halal Meat echt halal zijn. Wij snappen als mede-moslims dat de zekerheid dat iets wel halal is heel belangrijk is. Vooral in de tijd waarin wij vandaag de dag leven. Veel producten die de stempel krijgen van halal blijken soms niet halal te zijn. Dit is ook één van de redenen waarom de oprichters van Premium Halal Meat met veel zorg het precies van A tot Z transparant hebben omschreven op de website en in alle andere communicatie vormen.

Alle producten die wij aanbieden en binnen het assortiment van Premium Halal Meat vallen zijn allemaal 100% halal. De producten zijn met veel zorg geselecteerd. Al onze leveranciers worden periodiek getoetst door onafhankelijke halal certificeringsinstanties. 

Via onderstaande linkjes kunt u onze halal certificaten inzien. 


Heb je vragen?
Vanuit het team van Premium Halal Meat selecteren we met veel zorg onze producten. Herleidbaarheid en de echtheid van het halal certificaat zijn voor ons van essentieel belang. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft dan horen wij dat uiteraard graag van u. Neem dan contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 070 209 9099.