Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25

Verpakking & Verzending

Bij Premium Halal Meat zorgen we ervoor dat je diepgevroren vlees ook diepgevroren aankomt. De meeste halal vleesproducten zijn vacuüm verpakt, dit houdt in dat de lucht en daarmee ook de zuurstof wordt onttrokken aan de verpakking. Dit zorgt ervoor dat de kleur van het vlees verandert, maar wel langer vers blijft. Wanneer je de verpakking opent, krijgt het zijn oorspronkelijke kleur weer terug. 

Bij Premium Halal Vlees hebben we service hoog in het vaandel. Kwaliteit van levering staat voorop. Daarom werken we samen met de bezorgdienst Trunkrs. Zij maken het mogelijk om Same Day Delivery te hanteren. Je bestelling wordt op de dag van verzending in de EcoCoolBox verpakt, dit betreft een duurzame koeldoos, gemaakt van 100% papier, gerecycled karton en is biologisch afbreekbaar. Deze doos zorgt ervoor dat het vlees meer dan 10 uur in perfecte conditie vervoerd kan worden. Daarnaast voegen we koelelementen in de doos voor extra zekerheid. Het halal vlees verlaat pas ons koelcel als het busje van Trunkrs voor de deur staat. Zo garanderen we dat jouw halal vlees in optimale conditie aankomt. Na verzending ontvang jij de track & trace code om je bestelling in de gaten te houden. 

Haal je liever je bestelling op bij ons Premium Halal Meat Vleesatelier, dan is dat uiteraard mogelijk. Dit kun je bij je bestelproces aangeven of neem telefonisch contact met ons op zodat we het kunnen afstemmen. 

Wij bezorgen in heel Nederland en in België alleen Vlaanderen & Brussel. We hanteren gratis verzending vanaf €75,- 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling (voor zowel Nederland als België)?

Besteld op

Ontvangst

Maandag t/m vrijdag voor 10:30 uur

Dezelfde avond tussen 17:00-22.00 uur

Zondag t/m donderdag voor 23:59

De volgende dag tussen 17:00-22.00 uur