Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25

Premium Halal Vlees voor Restaurants

Heeft u wel eens de vraag gekregen “is het vlees bij jullie halal”? Steeds meer moslim klanten zoeken de wat luxere restaurants uit om daar te gaan eten, echter zijn er nog een heleboel restaurants waar het vlees niet volledig halal is. Doodzonde, want je sluit niet alleen een (groeiende) groep uit, maar je mist ook omzet hierdoor. De behoefte groeit steeds meer en dat merken we. Hoe mooi zou het zijn om nog steeds dat premium vlees te verkopen, maar dan halal zodat je de hele samenleving kan dienen. Premium Halal Meat maakt dit mogelijk. Veel top restaurant zijn u voor gegaan en serveren al gerechten vanuit ons assortiment.

Voor u als restauranthouder is het vanzelfsprekend dat u uw gasten niets anders dan het beste van het beste wilt serveren. Bij Premium Halal Meat ontzorgen wij u volledig op het gebied van premium halal kwaliteit vlees. Wij hebben voor u het meest kwalitatieve vlees geselecteerd. Ieder product dat we aanbieden is met zorg geselecteerd omdat het het best smakende stuk vlees in zijn soort is. Zo halen we het beste graan gevoerde Black Angus halal rundvlees uit Australië, het gras gevoerde lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en de welbekende Gildehoen en Polderhoen komen uit Nederland. 

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgen wij uw producten zo snel mogelijk bij uw restaurant. Zodat u uw gasten geen ‘ nee’  hoeft te verkopen. Bestelt u voor 12 uur ‘s middags? Dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog! Eventueel is in overleg een spoedbezorging ook mogelijk.

Mocht u een specifiek (niet te verkrijgen) stuk vlees willen, schroom dan niet om contact op te nemen; niks is onmogelijk. Daarnaast zijn wij zelf ondernemers en weten we hoe belangrijk flexibiliteit is, mocht er op het laatste moment nog aanpassingen gedaan moeten worden dan denken we graag met u mee.

Ons assortiment halal vlees is zowel vers als ingevroren verkrijgbaar zodat u ook een extra voorraad kunt inslaan. 

Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.