Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wellicht ook interessant
€6,25

Grootverbruik

Vanuit Premium Halal Meat willen wij niet niet alleen de consument bedienen, maar zijn wij er ook voor de bedrijven. Hierbij kun je denken aan de restaurants, foodtrucks, slagers, cateraars en andere horeca gelegenheden. We leveren door het hele land en denken graag met u mee mocht u bijzondere of specifieke wensen hebben. Daarnaast geven we graag advies met betrekking tot keuzes, bereiding en presentatie van het halal vlees. Voor verschillende type grootverbruikers hebben we een oplossing. 

Bij Premium Halal Meat kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit halal vlees en een klantgerichte service. Onze jarenlange ervaring binnen de vleesindustrie maakt dat we in de loop der jaren selectiever zijn geworden in het vlees dat we inkopen en verkopen. In onze vlees atelier gevestigd in Stompwijk ontvangen wij al het vlees, daar wegen, snijden en vacümeren we ook alles ter plekke. 

Naast de middel en grotere bedrijven kan het ook voorkomen dat je heerlijk (gemarineerd) vlees nodig hebt voor een bedrijfsbarbecue of voor een buurtfeest. Ook dat is bij Premium Halal Meat mogelijk, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.